icon icon icon
icon

Danitzah Jacobs en haar Afro-Caraïbische keuken.

Gemaakt in Venezuela en getogen in Curaçao. Danitzah Jacobs, succesvol Afro-Caribische cateraar van festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Down The Rabbit. Afro-Caribische auteur van kookboeken en nu klaar om met merk Danitzah’s het schap van de foodretailer kleurijker, smaakvoller en waardevoller maken. Met koelverse kant-en klaar maaltijden en diepgevroren pastechi hapjes, gebaseerd op klassiekers uit de Afro-Caraïbische keukens én succesnummers uit de vele jaren van catering. Een segment van de wereldkeukens die nauwelijks nog door de foodretailer wordt aangeboden. Danitzah’s staat niet alleen voor smaakvol Afro-Caraïbisch eten, maar ook voor krachtige Afro-Caraïbische vrouwen met hun eeuwig optimisme en warme gastvrijheid.

Veel toegevoegde waarde voor de retailer

Uitbreiding_groei.svg

Uitbreiding van groei categorieën

Invulling_White_spot.svg

Invulling  ‘white spot’ Afro-Caribische keuken

Kleur_en_vernieuwing.svg

Kleur, vernieuwing en inspiratie op het schap

Marktcomforme_adviesprijs.svg

Marktconforme adviesprijzen en marges

Ondersteuning_uitgangspunten.svg

Ondersteuning uitgangspunten retail formule

Multi_channel_promotie.svg

Multi channel promotie en  activatie

Een selectie van authentieke gerechten

De Afro-Caraïbische keuken is zeer uitgebreid en wordt ook wel soulfood genoemd. Want de Afro-Caraïbische keuken kent een rijke geschiedenis met invloeden vanuit vele landen. Het is een heerlijke mengeling van Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities, met veelal pure en zeer smaakvolle gerechten. 

Danitzah’s heeft een selectie gemaakt van authentieke gerechten die ook goed aanslaan in West Europa en deze vertaald naar makkelijke magnetron kant-en-klaar maaltijden en pastechi diepvriessnacks. Allemaal met een kleurrijke uitstraling en een prima financiële marge.  

alt=

Er zijn 6 koelverse gerechten van 450 gram per maaltijd, waarbij elke gerecht Afro-Caribische roots heeft. Alle maaltijden zijn gebaseerd op authentieke recepten. Het laat de consument een reis maken lange vele eilanden, landen en smaken.

  • Dominicaans stoofvlees (Stòbá ku Moro)
  • Ghanees rijstgerecht (Jollof rijst)
  • Jamaicaanse pittige kip (Jerk Chicken)
  • Surinaamse roti kip (Roti Masala)
  • Venezolaans draadjesvlees (Pabellon Criollo)
  • Antilliaanse bami (Bami Antian)
alt=

Pastechi is een plakje deeg gevuld met uiteenlopende vullingen. Ze worden ook wel Antilliaanse pasteitjes genoemd. Ze worden gevuld met vlees, kip, tonijn of kaas en er zijn verschillende formaten van de Pastechi. Danitzah heeft voor de diepvries een selectie gemaakt van succesnummers voor verschillende gelegenheden.

  • Kip, 6 cm (25 grams) of 10 cm (60 grams)
  • Vlees, 6 cm (25 grams) of 10 cm (60 grams)
  • Tonijn, 6 cm (25 grams) of 10 cm (60 grams)
  • Kaas, 6 cm (25 grams) of 10 cm (60 grams)
icon

Supply chain en certificaten

Danitzah’s werkt samen met partners die in staat zijn om dag in dag uit de authentieke smaak Afro-Caribische te leveren. Die dit doen met de hoogste graad van voedselveiligheid en een sterke logistieke betrouwbaarheid. Na een lange zoektocht heeft Danitah’s deze gevonden in Culinor Food Group en Duca Frozen. Waarbij het ook gelukt is om ingrediënten te gebruiken die ook zorgen voor een wat betere wereld.

Culinor.jpg
Duca.jpg
Skal.jpg
Beter_leven.jpg

Wil je meer kleur en waarde op het schap? Neem dan contact op.

footer